Jag och Rebecka

Allt började December 2010, jag vann gästbloggningar på Rebeckas och hennes kompis blogg, just då såg jag upp till Rebecka till 1000 och ville verkligen vara som henne! Så efter mina gästbloggningar så började jag blogga där och allt rullade på! Sen slutade alla att blogga där och vi pratade inte med varandra på flera månader men någon gång på sommaren började jag och Rebecka prata mer "seriöst" och vi pratade mer och sen bestämde vi oss för att träffas! Så 30 Oktober 2011 kom Rebecka hem till mej! Fifan vad roligt vi hade!
 
Det går inte beskriva vad dom dagarna betyder för mej! Jag kan sitta och gråta glädjetårar för jag träffade Rebecka! mitt under alla ledsamheter osv ! Det var så perfekt! 
 
Sen åkte jag till Rebecka 3 Januari! Även dom dagarna var bara bäst vi flummade en massor och jag hade såå roligt! Det var bara några få dagar efter att Chiva hade åkt och Rebecka gjorde att allt blev mycket roligare, jag skrattade så jag höll på att dö! Vi lärde oss norrländska och allt! 
 
Sen 12 Februari kom både Rebecka och Alma hem till mej! shiiit vad roligt vi hade det! Vampire Diaries och allt! Åkte till stan gjorde vi med och köpte bögmens ;) hahahahaha vi 3 i samma hus nä det går inte ;) 
 
Som ni kanske har fattat så betyder Rebecka allt för mej, och det är ingen kompis jag bara kommer ha i något år och sedan skiter sej allt utan det är jag och rebecka livet ut! Om det inte blir så så lovar jag att betala 1000 spänn till varenda kotte på den här jorden! Även om hon är ett år yngre så är det jag och hon och jag iaf har sjukt roligt när vi är och jag får kramp i magen av allt skratt! 
 
Att sedan träffa henne på en tävling, det gjorde hela min dagen och hon stod och stöttade mej igenom allt på den där tävlingen! Den tävlingen debuterade jag LB och hon fanns där igenom hela ritten och skrek som en galning och stöttade! 
 
Nu på måndag kommer världens bästa Rebecka hem till mej igen! Denna gången har hon med sej Mulle och hon kommer vara med och sötta mej igenom både träning och en pay and jump! Fan vilken bra vecka vi kommer ha! :''D Som jag har längtat!
 
/Felicia
tack för alla super fina stunder älskade bästa vän :* 

Stockholm dag 2.

Hejhej :D Dagen idag har vart super ! Det började med att jag vaknade vid 9 och åt frukost, usch nu måste jag verkligen skärpa mej för gud vad seg jag har blivit och klockan 9 är jag verkligen skit trött? usch :( Sen gick vi ut och försökte komma på vart alla ville ta vägen, så det slutade med att mormor,morfar,mamma och pappa åkte till vasamuséet och jag, Linus, Alexander och Karin drog ut på stan! Hittade en jätte fin virkad klänning på Manhattan men självklart var det bara förstora storlekar! Annars var det super bra pris och perfekt klänning såhär på sommaren! Känner att mina kläder är så B i min garderob, ska ta en dag och rensa ut allt jag inte använder längre! Blir alltid sådär att man ändå sparar saker för att man kanske använder det någon gång? men använder man det? nej! Min garderob är helt proppfull med kläder jag aldrig använder, kollade igenom lite nu inför stockholm och insåg att efter ett tag när man hade grävt lite bland kläderna hittade man skit fina kläder som man aldrig hade andvänt? bara man kommer tillräckligt långt in i garderoben brukar man hitta det mesta man letar efter. funderar även på om jag kanske har några gamla plagg hemma som man skulle kunna göra om till något annat? Typ några tråkiga jeans kan ju bli skit snygga shorts och man får dom precis som man vill ha dom! 
 
Men idag fick det tyvärr inte komma med något hem, hittade inget som var av intresse, eller jo jag hittade massor av fina kläder som var förstora! :( Sen när vi var påväg hem till lägenheten igen så var vi ju rätt så hungriga och hur enkelt är det inte att bara svänga in på typ subway? aja, så fick det bli iallafall! Men just där var det ju hur jobbigt som helst! Nästan så att man saknade skövde lite just då! men vi fick i oss mat och tillslut så splittrades vi så att jag och Karin gick in i lite olika affärer medans Linus och Alexander drog sej tillbaka! 
 
Mormor, morfar,mamma och pappa hade haft det väldigt trevligt vad jag förstod det som iallafall och det var ju bra det! så dom klarade sej utan oss alltså? ;) Så nu ligger nästan alla och sover men jag sitter ju självklart med datorn i högsta hugg..usch vad dålig jag är måste verkligen ta en dag och lägga ifrån mej både mobil och dator och stänga av tv:n helt! Gå ut och springa, träna mage och rida igenom alla hästarna! Blir alltid att man fastnar vid datorn såhär på kvällen!
 
Byebye! 
/Felicia
lite tråkiga bilder nu såhär när internetet suger!

Bilder del 2 - Chiva

 
/Felicia

Ridning.

Jag tänkte skriva lite om det här med att rida i repgrimma, halsring, löst, barbacka osv! 
 
jag tycker inte att man rider löst bara för att man har åkt runt lite i paddocken och låtit hästen gått runt lite hur som helst! Jag tycker att man rider löst när man kan styra hästar mot hinder, rida där man vill osv! och inte att bara hästen väljer vägarna!
 
Nej jag och Jupiter kan inte rida löst än och jag kommer inte stressa fram det! Den dagen kommer när den kommer!
 
Sedan är det samma sak med halsring, jag har självridit LA:1 i halsring på Jupiter så jag vet att det går! Jag har hoppat i halsring på både Jupiter och Chiva! Så det går !
 
Att se små ungar som har kanske åkt runt lite i paddocken och sedan säga att dom har ridit i repgrimma och få massor beröm och sedan ser man andra som hoppar banor samt rider dressyr löst som knappt får något beröm alls? Är det verkligen rätt? Endel sliter häcken av sej och får inte beröm men andra som bara glider runt får överflöd av beröm!
 
det är felfelfel såå nu ska jag berömma alla som har RIDIT löst eller i halsring! Ta åt er av berömet för ni rockar!
 

 
/Felicia

Stockholm så här långt.

Jag verkligen älskar stockholm, hur stressig stad det än är så stormtrivs jag! Hade lätt kunnat bo här men det är klart efter några veckor blir man nog rätt så trött på allt stress. :( Men ändå? Lixom kunna ha en lägenhet här som man kan ha när man bara vill bort från allt där hemma, om det nyligen har hänt något eller att man helt enkelt behöver förnya sin garderob? Hur sjukt bra vore inte det? :D :love: 
 
Finns ju sjukt mycket fint här oxå som man bara vill ta med sej hem och ställa i stan hemma? Alla ställen där dom säljer olika frukter och sånt och det ser så sjukt gott ut och det känns som att vara utomlands! Kommer upp massor av minnen från när jag var i Italien! Sen alla dessa affärer här! Tar ju flera dagar att kolla igenom alla bariga affärer? Endel som inte ens finns hemma i skövde. :( åhh vad jag älskar den här staden!
 
Ja men iaf! Somsagt så älskar jag stockholm och alla affärer m.m! Men nu hade jag ju tänkt prata om vad jag har gjort idag! Först vaknade jag 9 och var helt seg och slö, men lyckades få på mej kläder samt fixa det sista sen åkte vi och lämnade av pappa vid stationen så han kunde ta ut biljetterna och jag och mamma hämtade mormor och morfar! Sen bar det av till stockholm, resan dit var seg och tråkig och mobilen laggade sönder som vanligt då. Sen när vi kom upp var morfar jätte trött, ganska förståligt, mycket intryckt på en dag och nya saker! Om inte jag hade vart här så många gånger och vetat hur det är direkt när man kliver av tåget ja då hade jag vart en död fisk just nu! ;) Så jag, mormor, mamma och pappa gick ut en sväng på stan så morfar fick sova! Jag gick självklart in på Zaras! Helt klart den bästa affären som finns! Men eftersom det precis har börjat bli rea överallt så var det proppfullt med folk där inne, men lyckades hitta ett par snygga byxor som fick följa med ;P Sen gick vi in på Gina och där inne fick jag med mej en tub halsduk och ett linne ! :love: men sen var jag som en död fisk så jag och mormor gick tillbaka till morfar medan mamma och pappa handlade mat!
 
Sedan kom Linus, Alexander och Karin hit oxå och jag har nog tjatat hål i huvudet på Karin :blush: menmen! Tänkte försöka att sova lite för att invänta en ny dag med familjen, vi får se vad som händer Linus och Alexander pratade om att åka på någon bil sak och Morfar,mormor,mamma och pappa pratade om vasamuséet? Sen får man helt enkelt se vart man hamnar! Karin och jag vet knappt vad vi heter längre haha
 
Nattinatii!
/Felicia
 

bilden är tagen av Clara. 

Bilder del 1 - Felicia

 
/Felicia

Ett år sedan.

För exakt ett år sedan idag var jag så sjukt stolt över Chiva för jag hade för första gången lyckats duscha av henne utan att hon stegrade! Fattar ni då vad jag och hon  har gått igenom? Jag stod och grät glädjetårar den dagen även om jag var helt genom våt ! 
 
 
Jag saknar min lilla tös :( :love: 
 
/Felicia

haha.

Sa ju förut att jag skulle gå och lägga mej men icke sa nicke, har suttit och skrivit massor tidsinställda såå nu hoppas vi att inget händer så att dom kommer upp! Kommer kanske blogga från mobilen lite tråkiga inlägg utan bilder eftersom appen inte funkar :( Men ni överlever väll? För snart kommer jag och Rebecka upd för fullt under en hel vecka! :D 
 
/Felicia

Bildbomb genom min tid med Segull!

Tänkte bjuda på en lite bildbomb, tänker även fica lite på bloggen sen :D
 
Okej låt oss börja..
Den här bilden är tagen ungefär två veckor efter vi hade köpt han. (jag vet att jag drar han i munnen)
 
En månad efter vi tog hem han ungefär, då vagade jag mej upp barbacka i repgrimma till och med ;) 
 
Första gången jag hoppade honom!
 
Sen så efter ungrfär en månad så var jag hos min kompis och skulle hopp träna. Då så halkade han i lite lera och sträckte sej i höger bak och vilade i nästan hela vintern.. Men nu på våren satte jag igång han ordentligt:D
 
Stegra
 
buga
 
mer kommer i morgon för nu ska jag sova!
/clara

Nattinatti.

Nu ska jag sova ! krbry typ.. menmen!
 
/Felicia

sliten.

Precis som rubriken lyder så är jag sjukt sliten! Efter några dagar med Ellen så blir man sjukt trött! Så roligt har jag. Jag har helt ärligt träningsverk i magen efter allt skratt! ;) Det började med att jag i tisdags (mådde väll inte jätte bra men kunde inte säga nej) så frågade Ellen om jag ville komma och rida hos henne på Jupiter men när jag kommer ut, har ridit en bit så hör jag hur det låter något konstigt så hoppar genast av och kollar och självklart var det en lös sko! Det var bara att leda hem han och rida lite i paddocken eftersom han hade stått så mycket..annars hade jag självklart ställt han i hagen direkt! Men åkte hem till Ellen efter och stannade där över natten, sjukt roligt var det! Vi spelade massor och dansade och helt banana! :D Sen på onsdagen gick vi till stallet och hämtade Chiva så hoppade Ellen lite och det gick jätte bra om jag får säga det självt!
 
Fick hoppa upp och testa 2 hinder men eftersom jag inte hade ridkläder med mej så gick det ja..sådär! jag var verkligen hemsk mot henne :( Men men! Sedan var det hem till ellen och äta och packa sen red vi hem till mej och hon sov hos mej tills idag och gud vad roligt vi hade det! Jag red både panza och Sprund igår och det gick jätte bra med Panza fast Sprund och jag är lite oense om vad dressyr är! Så det var lite bockningar här och där menmen! Sen sov vi i husvagn :D 
 
Idag vaknade vi och gick in och åt frukost sen gick vi ut i stallet och Ellen red Chiva och jag Sprund och även idag blev det lite bockningar men inte alls lika mycket som igår! Sedan red jag Jupiter lite för hovslagaren var här förut och fixade skon! 
 
Sen hoppade vi lite med Hilda och efter det hoppade både jag och Ellen i poolen ;) Så nu är jag verkligen skit trött! Imorgon blir det upp i tid för att fixa det sista sen åker jag och familjen med ett tåget till stockholm! Sjukt roligt kommer det bli! 
 
har även råkat klicka hem en racesafe väst hoppsan! :)
 

/Felicia
 
 

stockholm!

Eftersom jag ska till stockholm nu under helgen så kommer det vara massor av tidsinställda med bilder då jag satt med ett inlägg igår som inte alls ville komma upp..sen kommer datorn självklart få åka med till stockholm så kommer blogg lite men eftersom jag är där med familjen kommer familjen komma först! Jag åker inte dit för att sitta vid datorn och blogga! 
 
/Felicia
 
ni får ursäkta hur mobboffer jag ser ut på bilden ovan men klockan var mycket och jag och Ellen var lagom flumm! 
 

Brb..

Lortgrisen står i duschen../Felicia

F*n

Hejsan, hände med pappa till staden idag och köpte batterier till kameran och så klippte jag mej. Det visade sej att mitt hår hade typ gått av och blivit ett stort hack o då klippte frissören till det så nu är det jätte kort = inte bra :''c Så jag ser jätte dum ut nu :( Sen har det väl inte hänt något mer, imorgon får jag börja rida Segull igen :D
 
/Clara

skit.

Nu skiter jag i allt detta och lämnar över det till typ Rebecka eller clara som kan det här för när jag försöker fixa saker blir allt bara värre x_x /felicia

Glad igen!

Såg precis att mina smilisar funkade! :D wihooo! Vad tycker ni? ;)
 
/felicia

Skit helvete.

Inget går som jag vill just nu, fortsätter med allt imorgon! 
 
Jaja! Idag var jag alltså i stan med mamma! Vi åkte först till Hööks för att prova en väst men alltid när man åker dit så brukar det följa med saker hem, konstigt nog! Så idag fick en rosa tröja följa med hem! Det var trots allt rea! ;) Sen åkte vi till rusta och köpte penslar med mera sen till colorex och köpte färg, vi ska nämligen måla bommar m.m så vi lite färg på allt det tråkiga! Sen åkte vi till elins esplanad och genast gick vi in på gina för det var rea och vipps så stod man där med 9 olika saker att prova? konstigt nog ! Så det fick följa med en topp, 2 par byxor och ett halsband! Åker ju till stockholm snart så det kommer ju handlas en hel del kläder m.m där! ;) 
 
Hästarna får stå inne inatt pga allt regn! Alla tre stod och darrade när vi hämtade in dom, inte lätt att vara häst när det är sånt här skit väder! Men nu ska jag spela sims och sedan sova!
 
/ Felicia
 
 

test.

:) :( :P :D :O ;) :S ;( :| ;P :love:

Inget intressant.................

Hallå hallå, sitter här i min ensamhet och kollar runt på facebook lite.
 
Har varit hos Mattis idag, flätade hela hennes hår och fotade! Sen så körde vi anden i glaset och det vart jätte läskigt..
 
Skriver kanske ett åsikts inlägg imorgon
 
/Clara

bhfnjemd :@:@

är så arg över allt just nu, så orkar inte skriva. skriver mer imorgon

/rebecka

Blogg.se appen!

Det är nog den sämsta appen som finns om jag ska vara 100% ärlig! Jag laddade ner det inatt för att jag tog bort den sist jag hade den då jag fick fullkomligt damp på det hela! Jag tänkte att antagligen borde dom ha rättat till allt och gjort det lättare att blogga men icke sa nicke! Jag kom ju inte ens in på den? Ska nog testa sen igen i hopp om att den är bättre, men nej den får en fet diss av mej! 
 
/Felicia

Planer för idag!

Idag ska jag bara ta det lugnt! Det regnar som tusan ute och har gjort det enda sedan inatt! Därföf får alla hästarna vila idag och jag ska ta vara på tiden, fixa massor av hot or nots som jag började med på bdb igår men tänkte att jag kan väll lika gärna slänga upp dom här oxå? :)
Sen ska jag och mamma in till stan, måste köpa färg och sedan ska vi till hööks för att testa racesafe väst storlekar, kanske kan jag locka med mamma in på maxi för att göra en liten koll inne på br? ;D hahahhaha satt och kollade på nikelodeon igår och såg ett pipp långstrum spel till nintendo ibland är jag lite barnslig så why not? ;) haha
 

Så nu är det musik på och det ska fixas hot or not och jag ska även sätta mej och fixa massor av tidsinställda då jag åker till stockholm på fredag och stannar där till söndag! Härligt med lite tid med familjen! Så det kommer alltså komma upp två hot or not per dag nu några dagar! Det kommer endast vara min åsikt och andra får tycka vad dom vill :) Alltid lite roligt att kolla tillbaka sen om något år och skratta lite åt min åsikt och sättet jag skrev det på! :)
 
Sen ska jag även fixa lite smilisar här på bloggen! Mycket roligare för er läsare och det blir lite mer färg i det hela! Så håll koll! :)
/Felicia
 
En bild på Johannas otroligt fina katt Zocker!
 
 
 

...

 
Efter mycket funderande och tänkande m.m väljer jag nu att lägga upp bilden.
 
Jag har aldrig vart 100% nöjd med mitt utseende, det finns vissa dagar där jag bara vill gå under och kan göra vad som helst för att bli smalare, oftast har jag dom dagarna när jag ska bada eller när jag är i skolan. Jag rider varje dag och tränar så mycket jag kan men ändå ser jag inte ut som jag vill! Man måste vara säker i sej själv och gilla sitt utseende för att någon annan ska gilla ens utseende, jag har funderat många gånger om jag någonsin kommer komma dit att jag gillar och trivs med mitt utseende. Vem vet? 
 
 
Jag är i alla fall inte nöjd med mitt utseende nu och jag jobbar på det! Jag känner mej tjock och ful och det hjälper inte hur många som säger att men du är inte ful eller tjock, kom igen väx upp! osv för jag tycker det!
 

/felicia
 

grattis min fina ponny!

Idag fyller Mulle 9 år! Lite coolt faktist, snart är han nästan gammal jue ;) Vid 11 ska jag till charlies och handla present till honom! Sen ska ha få ridas ut och ha kul! Rider ut med Cajsa.

/Rebecka

...

Denna skiten har velat komma ut så länge, måste skriva ut det. Det är rörigt osv..
 
Rebecka, hon med ponnyn som alltid är skadad! Hon som blir glad när hennes lilla pigga ponny inte brallar på ett helt ridpass. Hon som inte har några speciella mål, utan vill bara rida omkring i skogen!
 
Denna bilden känns som många har fått av mig, jag bryr mig inte att jag och Mulle missar ALLT pga skador, men sanningen är att jag bryr mig. JÄVLIGT mycket ska ni veta, det gör ont att se alla andra mina kompisar åka ut på tävlingar med sina ponnys och ha roligt. Man ska glädjas åt andra, och det gör jag. Men jag känner mig så grymt dålig när man läser bloggar och bloggaren berättar om ponnyns fantastiska vinst på 70% i ett FEI program. För jag vet att om Mulle inte skulle skadat sig förra sommaren hade vi LÄTT varit uppe på FEI nivå.
 
Det som gör mig äcklad är att det kommer så jävla många rykten om mig när jag och Mulle väl tävlar. När dom ser mig och Mulle blinkar det liksom rött för ögonen och för att känna sig bra måste det få berätta att Mulle minsann inte behövs ridas, utan jag får allt gratis. Det knäcker mig, jag är inte ens 13 år men VUXNA MÄNNISKOR står och sprider skit om mig och Mulle.
 
Ett exempel var när jag tävlade en LC med Mulle, en ponnymamma hade väldiga åsikter i caffeterian om att Mulle och jag red LC, tydligen var det mitt fel att Mulle hade brallat i hagen och brutit hovbenet. Jaha, tack för faktan det visste jag inte! Och då hade jag förstört hennes barns chanser och ridit ivägen på framridningen. Okok, det var inte så att jag och Mulle red fram nere i andra delen av ridhuset?
 
Förra sommaren var jag osäker på mig själv, vilket bidrog till mycket skit. En av mina vänner gick bakom min rygg och påståd att det var mitt fel att Mulle blev skadad. Och det spreds självklart, vilket resulterade till mycket bråk, missförstånd och tårar.
 
Jag vill komma långt, jag vill rida dressyr på elitnivå & bli bäst jag vill det. Och på något sätt har jag insett att all skit jag får hjälper mig upp. Jag är en fighter, jag ger inte upp. Trots Mulle och jag har nästan missat 10 månaders träning pga skador ger jag mig inte. Även fast det känns lite när en överglad tjej skriver på fb att hon vann klassen, så skriver jag grattis. Även fast det känns jobbigt för att jag och Mulle inte kan tävla, för jag vet själv hur det känns när folk går bakom ens rygg och sprider skit.
 
Det jag vill säga till alla ge aldrig upp, om du siktar mot stjärnorna kommer du alltid halvägs dit.
 

/Rebecka

 
 

Nattinatti.

Nu ska jag sova! Sjukt trött efter dagens alla saker, haha red ju Panza förut och hon var så sjukt duktig idag, vi skrittade lite utan att någon höll i henne, stod lite i stigbyglarna och gick över 2 bommar! :D riktigt stolt över henne! Sen har jag suttit och fixat med lite hemliga saker ;) Plus att jag började prata med en sjukt trevlig och mogen tjej!
 
Jessica heter hon och jag trodde verkligen att hon var i alla fall 15 men nehe hon var ju bara 12 snart 13! Sjukt mogen och somsagt trevlig! Hon skriver och tänker på ett moget sätt och är inte den som går runt och skryter en massa om allt utan tar allt som dagen kommer, ser inte ner på några utom dom som är taskiga m.m ! Hoppas verkligen på att jag kan få äran och träffa henne IRL! Vi får se ! 
 
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)
 
Gå nu in på hennes blogg och kommentera en massor och ge henne massor av blogglust så jag har något att läsa nu dessa dagar ! Känner mej helt slut, lixom man går in på datorn, kollar samma vanliga blogg och sedan är man klar? Så kommentera era bloggar här under och sedan går ni in och kommenterar massor av fina och snälla kommentarer till Jessica så hon bloggar massor ! :D
 
Kör hårt nu allihopa och Jessica, du är grym!
 
/felicia

Midsommar.

Det är nog den bästa högtiden någonsin jag älskar verkligen midsommar, åka till kompisarna, äta god mat och sitta och spela massor av spel! Jag var hemma hos Johanna (klicka på namnet för att komma till hennes blogg) och Ellen det var riktigt roligt! Jag åkte hem till Ellen lite tidigare då hon red hem Chiva till sej, lite sorgligt kanske men världen går ju inte under precis! Sen gick vi hem till Johanna och badade osv och det var hur roligt som helst!
 
Idag vaknade jag hemma hos Ellen och då var det nästan direkt hem för att rida Jupiter, han var hur pigg som helst och jag tror att jag har börjat dra på mej en förskylning, inte alls pigg! Men nu ska jag snart ut och rida Panza lite! Sen ska jag sova och fixa bilder m.m!
 
bilder kommer sen!
 
/Felicia
 
bild från min LB debut i Herrljunga (klicka på bilden för att komma till Sandra's hemsida!)

Chill i dill

Hejsan svejsan människor! Har ni haft en bra midsommar? Det har iaf jag! Först så åkte vi till mormor och morfar i Karlsborg, där gick vi till kanalen och åt "banana split" sedan så kollade vi på när massa gamlingar som satte upp midsommar stången! Tillslut tröttna vi och gick hem och åt mat, tårta och chips 8''D Sen har det inte hänt något mer tror jag ;)
/*Clara*

dumt internet!

 
Tyvärr är rubriken helt sann, bloggar från mobilen just nu.. Mulle fick en tur i skogen idag, red tillsamans med Cajsa. Han var riktigt snäll :) Vi var ute i typ 40 minuter, dessutom klev han igenom alla vattenpölar!:D Duktig hest! Sen tränade jag även med Bonnie för Essi, det gick jättebra! Hon var jättefin och nu börjar hon komma i en lägre form!
/Rebecka

Todilo människor

Jaaa tjooo det är jag som är Clara och jag ska blogga här med Rebecka o Felicia!  
 
Vem är denna mupp bakom data skärmen då? Jo jag heter somsagt Clara Sannö och jag har en häst som heter Segull Frá Hamri (Magnet Från Hammar översatt:pPpPPppP)
 
Köpte han förra året den 6 juli sen hade jag han kanske 2-3 månader sen blev han skadad.. Han halkade och fick benet under sej och sträckte sej!  Som tur va kom vintern och han fick vila sig igenom allt, och nu till slut efter mycket kämpande så är han igång satt, men det är klart att det händer något nytt? Fick reda på idag att gubben min hade blivit huggorms biten så nu får han vila ännu mer!
 
Vi trick tränar t.o.m dock har jag inte gjort det på länge för det finns ingen stans att göra det på. Tänkte bjussa på lite bilder;)
 
 
/Clara

Bilder från idag!

//felicia

Vad jag ska jobba på under sommaren.

  • Få lugnare händer, kunna lägga ner dom på manken och lite fullt ut på att hästen klarar det!
  • Mitt utseende, se till att jag trivs till hundra med mej själv!
  • Lära mej att se förbi dom där onödiga kommentarerna och verkligen skita i det!
  • Få en stillare skänkel, just nu drar jag lätt upp knäna och då får jag även upp hälen och det blir bara fel fel fel över hindrena!
  • Få längre hår
  • Bli brun
  • Köpa ny kamera
 
Bara jag ligger i så kommer jag komma dit jag vill! ;) 
 
//felicia

Avundsjuka.

Avundsjuka finns nog överallt ! Jag tänker inte säga att jag aldrig har vart avundsjuk för det vore att ljuga, men jag har inte vart avundsjuk på någon på iallafall ett år! Jag blir hellre glad över att se hur mina kompisar lyckas, jag blir glad för doms skull! Jag älskar att se hur folk är glada, hur dom lyckas med det dom alltid har önskat! Då går jag fram och säger "grattis" till personen som har vunnit och "men du försökte verkligen och nästa gång tar du dom" till dom som inte det har gått lika bra för! 
 
 
Jag har många vänner som har helt slutat prata med mej pga att dom är avundsjuka! Det är ganska sjukt! Men det är ju Sverige vi lever i, men mitt råd till er är att bli glad för din kompis om h*n lyckas med det h*n alltid har önskat att h*n ska lyckas med! Det hjälper inte hur mycket du än ignorerar personen, hur mycket du vill ha den där saken, det blir verkligen inte bättre! Vad förlorar du på av att säga grattis eller att ge beröm? inget! Man förlorar mer på att gå runt och tjura och vara avundsjuk! Jag lovar!
 
Så gå och ring din kompis och säg jag såg att du hade fått den där saken gud vad roligt! Eller gå och säg lycka till om någon ska på tävling! Eller grattis om någon har fått placering! 
 
Du vinner mer på att vara glad än om du är sur!
 

//felicia

21 Juni 2012

Hejhej!

Kom precis in efter att ha ridit Chiva lite i paddocken Clara åkte precis hem och skulle ta med sej Segull hit men självklart kommer oturen fram och han hade fått ett huggorms bett..fifan vad hemskt! Usch! Så nu får vi se vad som händer, om Clara orkar ta sej hit igen och rida Sprund lite eller om hon stannar hemma, vi får se!
 
Vilket fall som helst så blev detta antagligen den sista ridturen på Chiva hemma hos mej någonsin, det vart tufft men man måste gå vidare! Men nu ska jag finnas till för Clara, hon mår inte bra över att se sin bästa vän skadad, det är det jobbigaste som finns! Så nu ska jag finnas till för henne, men kommer komma upp ett inlägg om avundsjuka sen!
 
Nu ska jag äta sen ut till hästarna för att hovis kommer!
 
//felicia
Bilder från igår, mina fina<3

Kommentarer.

Genom åren så har jag fått en och annan kommentar, om min sits osvosv! I början tog det emot extra hårt, jag kunde ligga och tänka på den där kommentaren i flera dagar, nu när jag kollar tillbaka så överdrev jag en aning i svaren till den personen, jag hade alltså behövt ta några djupa andetag, gå ut lite till hästarna och sen gå in och sätta mej och lugnt skriva ett svar, men det fanns inte i min värld just då! Det är väldigt olika på hur man känner sej efter att man har fått en negativ kommentar, dom som skriver dom negativa kommentarerna brukar inte alltid tänka sej för innan dom skriver utan tänker mer att "Detta skulle jag fatta direkt om någon annan skrev till mej!" Men alla uppfattar inte saker likadant!
 
 
Många blir upprörda, kanske gråter, slår på saker, vad vet jag? Jag som skriver kommentaren kanske ska tänka till en extra gång att är det verkligen värt att skriva det? Är det värt den där diskussionen blir? Jag har ju faktiskt inte sett ekipaget innan? Hade jag kunnat säga detta IRL? isf varför skriver jag det då? Jag själv såg idag när några *nämner inga namn* satt och skrev om en person som att hon var den värsta i världen, men dom hade aldrig ens pratat med henne IRL? Det blev jag ganska upprörd över men ist för att starta bråk så tar jag några djupa andetag och ser till att jag skriver på ett moget sätt till dom att dom kanske ska hålla det där för sej själva! 
 
 
När man får en kommentar om sin ridning speciellt så blir man upprörd, endel skriver fula ord till personen som har sagt sin åsikt lite klumpigt kanske men om jag ska vara ärlig så tror inte jag att det hjälper det brukar oftast bli värre då, omvänd det till något positivt istället! Låtsas som att det var den snällaste kommentaren du någonsin fått! Då kan inte personen fortsätta hålla på för vem kan bli sur på någon som bara blir gladare och gladare för varje kommentar h*n får? Jag hade nog inte klarat det i alla fall! 
 
För jag tror att vi aldrig kommer komma ifrån folk som säger sin åsikt rakt ut utan att tänka sej för, men det är ju alltid värt att försöka ändra på det negativa till positiv? :) Tänk på det nästa gång ni får en sån där kommentar där ni bara känner att nu vill inte jag leva längre jag slutar med allt! Tänk på alla som faktiskt är snälla och som tycker att du är bra? 
 
Jag har bloggat/vart på dv i 3 år! Jag har lärt mej av många andras och mina misstag! Man måste även kunna säga förlåt om man har sagt något taskigt eller låtit dryg, kanske hade man en dålig dag? Men ska man verkligen skriva massor över internet då? Jag har fått mycket skit, jag vet vad jag pratar om! Jag har även många ggr insett att fanfanfan varför var jag så taskig? Då har jag alltid bett om ursäkt och sedan har jag stått för att jag gjorde det ni kan inte slingra er ur vad ni har gjort? Gjort är gjort men bara för det behöver ni inte gå runt och ljuga för folk att nääää det där hände inte alls!
 
 
Kommentarer kan skada! Jag pratar av erfarenhet och om era föräldrar en dag skulle förbjuda er att blogga osv lyssna då på föräldrarna ta inte er mammas eller pappas dator och börja om? Om ni mår dåligt av alla kommentarer ska ni nog sluta helt, byta kapitel! Jag har många gånger stått och stampat i samma äckliga hål och aldrig tagit mej ur det! Men jag har nu insett att jag kan inte fortsätta vara sån här?  Om folk är taskiga, svara inte eller omvandla det till snälla kommentarer, om ni själva sitter där bakom datorskärmen och skriver massor av taskiga kommentarer kanske ska ni tänka till en extra gång att detta tar jag IRL! Endel mår verkligen inte bra av kommentarer såsom Eftergift!? osv! Vem vet? Dom kanske tränar just på den saken du påpekade precis? Visst dom har lagt upp en bild osv men bara för det betyder det inte att alla kan gå runt och skrika sina åsikter över allt? 
 
 
Det är precis som att bli uthängd, bara för att man har lagt upp en bild betyder det inte att folk kan ta den och skrika ut att kolla vad fult Felicia rider! Hur skulle världen se ut om alla tog andras bilder och hängde ut dom så att dom fick PM, SMS, Mejl osv om just den saken? Jag har suttit i den sitsen många ggr! Oftast när jag har mått som värst det är då dom kollar igenom allt! Gör hon rätt? NEJ däär ligger ett hårstrå fel! Det lägger vi upp en bild med hennes namn så är vi anonyma oxå! Lixom komigen? Jag granskar alltid mina bilder innan jag lägger upp dom, jag ser själv vad jag behöver öva på 500 pers behöver inte påpeka det åt mej? Att förvrida sanningen till lögner och tvärt om och sedan lägga upp en bild med namn och allt för att det var ett bra exempel det går inte! Alla får ha sina egna åsikter men man behöver inte skrika ut över hela världen att kolla vad fult hon rider! 
 

Sköt ditt egna liv innan du börjar påpeka andras!
 

//felicia
 

Ny design på blogg.se!

Själv tycker jag att den är lite konstig, men man vänjer sej väll efter ett tag? lite rörigt osv men det blir nog bättre! Många gillar det ju för att man kan lägga upp flera bilder samtidigt (?) och det får jag väll testa sen! :) 
 
Det är ganska rörigt i hela vår blogg just nu! Men som jag sa i förra inlägget så jobbar vi på det! Jag har massor inlägg som bara finns i mitt huvud och vill krypa ut ur fingrarna, denna bloggen ska jag verkligen tänka till en extra gång innan jag puplicerar inläggen att var detta verkligen bra skrivet eller kan någon ta detta på fel sätt? 
 
Som jag har sagt innan är det osäkert hur länge jag stannar på bloggen men sen dom andra? Det är osäkert! Eftersom om allt går vägen kommer jag börja blogga på en helt annan blogg! Och då kommer denna komma lite i andra hand eftersom den andra bloggen är som en dröm som går i uppfyllelse!! ;) 
 
 
 
 
Lite mer om vad som hände igår! Igår var det träning alltså! sjukt vad bra det gick! Jag har ju inte tränat Chiva sen typ Juni/Juli förra året! men inte en ända vägran och det flöt på hur bra som helst och min skänkel var bra och ja!
 
Först när jag red fram så var hon otroligt stel, men efter att jag hade gjort lite volter, ridit lite här och där så blev hon mjuk och fin! Eftersom det var lilla gruppen så hoppade vi väldigt lågt och det var bra! För Chiva får för det första inte hoppa för högt och sedan ville jag bara tänka på säkerhet och att komma över! Men det gick bra ! :D
 
På Jupiter sen så gick det väll inte lika bra, jag hade för lång tygel och slängde mej fram i sprången och blä men jag vet vad jag behöver öva på och kanske är det det viktigaste? Eller? Jag behöver inte berätta så mke om Jupiters träning eftersom ja, x''D
 
//felicia

friskförklarad!

Som rubriken förklarad är Mulle nu friskförklarad! :D Han var jätte trött haha! Han stod liksom och sov när vi skulle lasta ur, söte!

Han fick stå i en box medans jag mockade ur transporten. Sen fick mamma springa med honom i gången, sen fick jag longera honom inne i ridhuset. Och han skötte sig jättebra i traven , men sen när han skulle galoppera, då brakade det loss haha ;) Han flög omkring ett bra tag, dessutom hade jag bara grimma! Väldigt lätt att få honom att sluta! ;)

Sen fick jag longera honom lite på asfalten, Mulle tyckte det var ascoooolt att det var en stor motorväg lite längre bort och var tvungen att glo på den! Men han var helt ren i båda varven! :D

Efter gjorde vi böjprov och det var inget där heller! :D Så nu har jag en helt frisk ponny! *Glad*

/Rebecka
min finfina ponny, snart är vi på banan igen!♥

ingen rubrik!

Hej, då var det tänkt att jag skulle börja blogga(blogga känns så konstigt?) skriva här igen! Har ju varit här innan, men slutade i årskiftet ungefär! Många anledningar som vi struntar i nu!

Vem är jag då?

Tänker inte gå in på så mycket då jag har ett ganska normalt liv ? Rebecka heter jag för er som missat det, rider dressyr på min finfina ponny Magic Power eller Mulle som han kallas för! Han är just nu inte helt igång för han har haft en skada, men hoppas han blir friskförklarad på tisdag! (annars går jorden under...) Som sagt tävlar vi dressyr, vi tävlar upp till LA nivå och där har vi oxå placeringar och vinster.

Sen rider jag också mammas storhäst Astrid ibland, ska även tävla henne den 29 juni (?). Hon är fin när man väl kommer åt henne! Lite stoig ibland oxå! ;)

Nu har jag även börjat rida ett litet welshsto vid namn Bonnie! Det började med att vi behövde låna en ponny till sista omgången av div 1, då fick jag rida henne! Nu ska jag försöka kvala henne till ungponnychampionatet för 6-åringar och om vi kvalar även rida finalen!

Sen hatar jag även skitsnack, alla påstår att de gör det men ändå pratar de skit? Nää usch, bakom skitsnack brukar det finnas en oskäker person som försöker sänka en!

Här kommer lite bilder:


jag oh felicia! *vänd på huvudet*


Mulle

Bonnie


astrid

/Rebecka

rörigt.

hejsan hejsan!

Vi vet mycket väl att det är otroligt rörigt här just nu, men vi har ju precis startat upp och jag vet inte alls hur länge jag stannar här, för som det ser ut som nu kommer det hända rätt så mycket nya saker för mej i framtiden! Men vi får se, jag stannar här tills jag vet säkert vad som händer!
info om mej då, jag heter Felicia Kvist många känner mej mer som chivasbejjb! Jag hade Cavallo.blogg.se förut men någon tog bort bloggen, vet inte alls varför men nu har jag tagit nya tag och har känt mej otroligt handikappad utan blogg så medan jag väntar och ser vad som händer så bloggar jag här!
Jag bort lite utanför skövde i väring heter det! Där bor jag med min mamma, pappa och min ena bror! Sen har vi ju katter, en hund, hästar och så! Jag går i stöpenskolan! Jag har precis slutat sjuan och efter sommaren börjar jag åttan, det känns ganska konstigt, jag känner mej inte alls så gammal men om man ska tänka så hela tiden, nej det går inte!

Jag fotar med en Nikon D3000 som snart ska säljas, jag fotar nästan varje dag och har väll funderat på att kanske sälja korten jag tar på tävling osv men jag skulle aldrig klara av att ta betalt för mina bilder när jag inte ens jobbar med det och går inte på någon foto skola eller något sånt! Det får vänta tills jag är lite äldre, bättre och kanske jobbar med det eller något?
Jag har precis tagit mer ur världens svacka i livet, jag kände väll ett tag att allt var piss och det var knappt värt att lyfta ett finger, folk var är på mej hela tiden och det kändes känns helt sjukt att folk ska lägga sej i allt! Men somsagt så har jag lyckats ta mej ur den där svackan och nu kör jag mitt egna race och vill någon mej något kan dom ta det på ett snyggt sätt IRL och inte skriva massor över internet, jag skulle aldrig hänga ut någon över internet så den fick massor av skit, nej usch på sånt!
jag har alltså massor av olika hästar, just nu är det 4 st hemma men snart är det bara 3! Just nu har jag hemma Chiva, Sprund, Panza och Jupiter men Chiva ska hem till sin fodervärd igen på fredag! Sen har vi Freyja på bete hos en annan! :) Det är hästar jag verkligen vill jobba med i framtiden, dom betyder så sjukt mycket för mej och jag älskar verkligen känslan av att vara ute på tävling, visst det är inte alls ofta man får placering eller något men ändå åker man antagligen i hopp om att en dag få den där placeringen som man har kämpat såå för att få!
Sjukt rörig text men det får ni stå ut med !

//felicia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0